Villa Fore | Appelscha | Friesland

Deze privé villa met rondom vrij uitzicht bevat drie 2-persoons slaapkamers en twee badkamers waarvan een met ligbad. Twee gescheiden toiletten. Vloerverwarming van de plavuizenvloer op de begane grond en de beide badkamers. Radio, TV en draadloos Wifi (kabel), homecinema systeem. Open haard. Keuken met afwasmachine en luxe grill-, oven-, magnetroncombinatie, dubbele koelkast en vriezer. Wasmachine en droger beschikbaar. Groot buitenterras met meubilair.

Deze zeldzame fraaie recreatiewoning met bordes ligt op recreatie/golfpark Buitenplaats De Hildenberg met een 9-holes golfbaan, grenzend aan het natuurgebied Drents-Friese Wold, dichtbij Appelscha. De villa's op het park zijn letterlijk "tussen de holes" gebouwd. U kunt dus zo vanuit uw huis de course op. Uiteraard is er zorgvuldig rekening gehouden met de veiligheid van de bewoners én de villa's.

Het park kenmerkt zich door een heuvelachtig terrein met hoogteverschillen tot 2 meter en is beplant met veelal inheemse struiken en planten. Het park is onderdeel van het natuurgebied tussen Appelscha, Hoogersmilde, Diever en Vledder. Hier vindt u naast rust en ruimte meer dan genoeg gelegenheid in de directe omgeving om andere activiteiten te ondernemen om uw hectische bestaan even echt los te laten. Aan de overkant van het park ligt een openlucht zwembad, fietsen zijn op het park te huur.


De verhuurder

Leen en Hennie de Koning
Als eigenaren verhuren wij onze recreatie villa op Buitenplaats de Hildenberg, Appelscha, midden in het Drents-Friese Wold.

Gastenboek, schrijf uw ervaring over dit vakantiehuis via facebook

Reactie toevoegen

Deel dit huis op Facebook