vakantiehuisje ``oens Plekkie`` Nutter

welkom op de groep van Zomerhuisje ``oens Plekkie `` in Nutter het is een gezellige camping`` bij de Bronnen`` en direct gelegen is het schitterende natuurgebied /reservaat Het Springdal, en middenin het landelijke buitengebied nabij Vasse/Mander, Uelsen en omgeving.
Het huisje is 4/6 persoons en is van alles voorzien zoals: beneden de douche en toilet en slaapkamer. De woonkamer heeft openslaande deuren met een overdekt terras waar je ook nog heerlijk buiten kunt zitten en heerlijk de vogels hoort fluiten en konijntjes komen kijken.
Er zit verder een open keuken in met verschillende inbouw apparatuur zoals: Vaatwasser, koelkast met kleine vriesvak en een gaskookplaat.
Boven bevinden zich 2 slaapkamers met 3 bedden waarvan 1 een opklapbed is en er een mogelijkheid is om er een campinggebedje te plaatsen er is ook een campinggebedje en kinderstoel aanwezig.

de huurprijzen zijn:
in het hoogseizoen
1 week 400,- per week
in het laagseizoen
1 week 325,- per week
in het winterseizoen
1 week 225,- per week

bijkomende kosten zijn
de schoonmaakkosten bedragen 50,-
energiekosten nader in te vullen
reserveringskosten 25,-
toeristenbelasting
volwassen 3,30
kind 2,85

er is ook een fiets verhuur op de camping aanwezig
dit is te regelen in de kantine
8,- per dag
37,- per week

skelterverhuur is er ook en kost
6,50 per dag

verdere info volgt nog
maar wilt je alvast reserveren dan kan dat natuurlijk bij het beheer of als je nog vragen hebt horen wij het ook graag
Petra Schipper of Roelof-Jan Dekker


De verhuurder

Hallo wij zij Roelof jan en Petra (41 en 35 jaar) En we hebben sinds mei ongeveer een vakantiehuisje in Nutter. Waar we veel plezier aan hebben. Roelof Jan heeft in augustus 2009 een zwaar auto ongeluk gehad en is hierdoor een prothese. En een hersenbeschadiging maar dat mag de pret niet drukken En ik ben zelf schoonmaakster en is het op vakantie gaan moeilijk. Mede daardoor hebben wij nu ons vakantiehuisje en is ook aangepast voor mindervaliden. Maar omdat we natuurlijk niet altijd op vakantie kunnen verhuren we deze ook

Gastenboek, schrijf uw ervaring over dit vakantiehuis via facebook

Reactie toevoegen

Deel dit huis op Facebook