Maison Andeol - gemeente St. Andeol de Vals

Heerlijk, knus en authentiek vakantiehuis in het zuiden van de Ardèche. Rustig gelegen, tuin met prachtig uitzicht en veel wandelmogelijkheden.

De woning ligt in een klein gehuchtje met zo'n 15 huizen, op 10 minuten afstand van het kuurplaatsje Vals-les-Bains. Hier vind je een bakker, slager, kleine supermarkten, gezellige restaurantjes en terrassen. Ook is er in het dorpje een zwembad en een wekelijkse markt. Uitstekende uitvalsbasis voor dagtripjes in de omgeving.

Het huis is geschikt voor twee personen, met een ruime open vide als slaapkamer. Eigen overdekte parkeerplek. Een stenen trap leidt door de tuin naar de voordeur. Schoonmaak is niet inbegrepen, graag zelf doen.

Alleen verhuur per week (van zaterdag 12.00 uur tot zaterdag 12.00 uur).

Locatie


De verhuurder

Vakantiehuis in de Ardeche
In 2000 hebben we dit heerlijke vakantiehuis in de Ardeche gekocht. Het was het eerste huis dat we met de makelaar bezochten en we vielen meteen als een blok voor de plek, de authentieke stijl en de heerlijke tuin. Een heel bijzondere plek, waar het heerlijk opladen is. Sindsdien is het mijn tweede thuis en verhuren we het in de periodes dat wij er niet zijn.

Gastenboek, schrijf uw ervaring over dit vakantiehuis via facebook

Reactie toevoegen

Deel dit huis op Facebook