Huisje Pierewaai (1-4) en Fladderak (1-5)

Onze twee sfeervolle en zonnige vakantiehuisjes Pierewaai (1-4 persoons) en Fladderak (1 tot 4/5 persoons) zijn gelegen aan het meest authentieke laantje in het plaatsje Oostwold (gemeente Oldambt) in Oost-Groningen. In 1991 heeft dit fraaiste gedeelte van Oostwold de status van beschermd, monumentaal dorpsgezicht gekregen.

De knusse huisjes zijn van alle gemakken voorzien. Vanuit de woonkamer heeft u een schitterend uitzicht op de tuin van de prachtige, oude pastorie uit 1771. De historische kerk, het mooie karakteristieke laantje met haar oude bomen in laanbeplanting en het monumentale hek ademt de sfeer van 'Anton Pieck'. De authentieke straatverlichting biedt u 's avonds een heerlijk ouderwets tafereel.

Beide huisjes beschikken over een zonnige tuin met terras (tuinstoelen en parasol aanwezig) en hier kunt u heerlijk genieten van de rust van Oost-Groningen. Heeft u iets te vieren met uw familie of vriendengroep? Uiteraard kunt u in dat geval beide huisjes tegelijk huren zodat u toch samen bent en toch ook enige privacy heeft. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij denken met u mee.

De bakker, slager en de snackbar vindt u binnen een straal van 200 meter. De supermarkt ligt op 2,5 km in het nabij gelegen dorp Midwolda. De jachthaven en het strand van het Oldambtmeer (Blauwestad) ligt op 800 meter van beide huisjes.

Kortom, huisje Pierewaai en huisje Fladderak bieden u een ideale plaats voor een rustig verblijf en uiteraard een prima uitgangspunt om te wandelen, fietsen, zwemmen, vissen, zeilen, parachutespringen enzovoort.

U bent van harte welkom!

André en Anita

PS Helaas laten we huisdieren in onze huisjes niet toe.


De verhuurder

André en Anita Hateboer
Wij zijn André en Anita Hateboer en zijn eigenaar van 2 prachtige vakantiewoningen in Oostwold, gemeente Oldambt, in de directe nabijheid van het Oldambtmeer. Wij hebben 3 zoons en wonen ook in Oost-Groningen. Wij zijn trots op onze prachtige omgeving met volop rust, ruimte en stilte en willen dit gevoel graag met u delen. U bent van harte welkom in huisje Pierewaai (1-4 personen) of huisje Fladderak (1-5 personen.

Gastenboek, schrijf uw ervaring over dit vakantiehuis via facebook

Reactie toevoegen

Deel dit huis op Facebook