Guesthouse Tanen | Vakantievilla Yogyakarta | Indonesië

Voor de reisliefhebber die het net even anders wil. Wilt u het echte Indonesië ervaren in uw eigen tempo? Wilt u zich gast voelen? Wilt u de luxe van volledige verzorging, genieten van een tropische tuin met royaal zwembad, een ontbijt op de veranda en vooral geen gedoe? Dan is Guesthouse Tanen de ideale locatie voor u en uw gezelschap (Villa Tanen is geschikt voor 2 tot 12 personen).

Villa Tanen is een origineel houten Javaanse villa, gemaakt van kokosnotenbomen hout. De inrichting is Javaans. Het sanitair is aan Europese eisen aangepast. De villa is vernoemd naar het plaatsje Tanen. Tanen is een klein dorpje zonder uitgaansmogelijkheden, waar men altijd vriendelijk is naar gasten die even in het dorp willen rondlopen. Tanen ligt in Indonesië in centraal Java, 21 kilometer ten noorden van de culturele hoofdstad Yogyakarta richting Kaliurang. Het is een goed half uur rijden vanaf de luchthaven en het treinstation in Yogyakarta (Java, Indonesië).

Tanen ligt zeer centraal wat betreft vele culturele monumenten zoals de Borobudur, Prambanan, Imogiri en natuurlijk voor bezoek aan Yogyakarta om o.a. de wereldberoemde Malioboro, het Kraton, Ford Vredeburg, het Waterpaleis en de vele batik- en zilverwinkels te gaan bekijken.

Villa Tanen beschikt over 6 ruime 2-persoons kamers, een grote woonkamer en een ruime overdekte veranda. Onze staf spreekt Engels en er is een auto met chauffeur aanwezig voor diverse dagtrips. U kunt tegen een kleine vergoeding in huis lunchen of dineren. De temperatuur is gematigd omdat het huis op 850 meter hoogte ligt.

Onze villa staat op eigen terrein (3000 m2) Natuurlijk ontbreekt het zwembad niet. In de tuin is een grote verscheidenheid aan fruitbomen, er zijn gelegenheden om relaxed te zitten en er zijn diverse spelmogelijkheden (basket, tafeltennis, badminton, twee fietsen en golfsets).

(6 kamers, 40,00 euro per kamer per nacht, incl ontbijt, pick-up, koffie, thee, water, schoonmaak)


Gastenboek, schrijf uw ervaring over dit vakantiehuis via facebook

Reactie toevoegen

Deel dit huis op Facebook