Bungalow De Herberg | Camping de Vennen | Drenthe

De Herberg is geen standaard vakantiewoning dus heel leuk voor mensen die eens iets anders willen. Het is ons voormalige café van de minicamping. U kan er nu Uw eigen aflevering van "het Schaep met de vijf Pooten" beleven met o.a. een mooie bar, stamtafel en dartsbord!!
De Herberg is onderdeel van minicamping de Vennen, Beilen met 14 mooie plaatsen, direct gelegen aan natuurgebied "de Brunstingerplassen". U heeft hier dan ook vrij uitzicht op en kan er fijne wandelingen maken.
Indeling: royale woon(gelag)kamer(45 m2) met zithoek, bar/open keuken, stamtafel, gezellige haard, grote LED TV 105cm met DVD en 2 pers. opklapbed.1 slaapkamer met twee 1 pers. bedden en badmeubel, douche en aparte toilet met WC, urinoir en wastafel. De Herberg heeft een woonoppervlakte van 70 m2. WIFI aanwezig.
Het heeft een geheel omheinde zonnige tuin met overdekt terras met tuinset en luxe ligbedden. Huisdieren zijn welkom, 1 hond mag zelfs gratis mee. De hond kan lekker vrij in de tuin lopen, ook hebben wij een speciaal vrijloopbosje op 50 meter van de Herberg.
De Herberg op camping de Vennen is gunstig centraal in Drenthe gelegen dus ideaal voor allerlei tripjes. Fiets- en wandelroutes direct vanaf de camping. De Herberg is ook leuk te combineren met familie of vrienden die op de camping verblijven. Wij heten U van harte welkom voor een fijne vakantie op de "Drentse Hooglanden" van Midden-Drenthe.


Gastenboek, schrijf uw ervaring over dit vakantiehuis via facebook

Reactie toevoegen

Deel dit huis op Facebook