Bali Villa Shanti | Bali | Indonesië

Een luxe 2 tot 8 persoons- privé vakantiehuis met zwembad aan het strand van Lovina beach.
Omgeven door rijstvelden en wijngaarden staat dit royale vakantiehuis in het nog authentieke noorden van Bali. Diverse schaduwrijke terrassen en een riant zwembad van 18 x 6 m. zorgen voor verkoeling. Een pad met lotusvijvers leidt naar het strand waar zich ook een houten huisje in Timor-stijl bevindt. Een heerlijke plek voor een massage of om even van de zonsondergang te genieten. De vakantiewoning is gelegen op een perceel van ruim 3000m2 met fruitbomen, diverse vijvers en tropisch planten. Vanuit de eerste etage heeft u uitzicht op de bergen van het Brantanmeer, de wijngaarden en op de Bali zee waar dolfijnen zwemmen en de lokale vissers uitvaren. Een unieke locatie om te relaxen aan het zwembad, te genieten van de tropische tuin, uw padi te halen en te duiken. Een goede uitvalbasis om het echte Bali te ontdekken, de overweldigende natuur, verborgen watervallen en aapjes langs de kant van de weg.

Onze ervaren 6 staf-leden staan zes dagen in de week voor u klaar. Zij zorgen voor het huishouden, de tuin en uw maaltijden en zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Locatie


De verhuurder

Marja van Adrichem
In 2007 hadden we het geluk om start te maken met ons 5-jarig avontuur in Indonesië. Het leven in een tropisch klimaat, maar bovenal het mogen leven en verblijven in een Villa direct aan het strand van Lovina Beach in het noorden van Bali is voor iedereen een droom, maar voor ons als familie een werkelijkheid geworden. Leven dicht bij de Bali Zee, zien hoe de magische kleuren van luchten boven de zee iedere dag weer veranderen. Vreemde vogels in allerlei kleuren, vlinders met verschillende tekeningen en groottes, kamerplanten in de tuin, verse kokosnoot van eigen boom. We hebben geluk als ontwerpers ons eigen huis te hebben mogen neerzetten, onze eigen tuin te mogen ontwerpen, maar bovenal om samen met de stafleden van Shanti deze locatie tot een echt thuis te hebben mogen maken.

Gastenboek, schrijf uw ervaring over dit vakantiehuis via facebook

Reactie toevoegen

Deel dit huis op Facebook