Huurder

Boek je vakantiehuis direct bij de Nederlandse eigenaar

OpVakantiehuis.nl brengt huurders en verhuurders zonder tussenkomst van andere partijen of derden rechtstreeks met elkaar in contact.
Met een steeds groeiende keuze uit vakantiehuizen in Nederland en het buitenalnd is er voor iedere vakantieliefhebber wel een passend verblijf te vinden.
Een vakantievilla in het buitenland, een prachtige bungalow op de Waddeneilanden of een chalet direct aan zee. Via OpVakantiehuis regelt de huurder alles direct met de verhuurder.
Eenvoudig, snel, veilig en zonder boekingskosten aan OpVakantiehuis.nl! En dat allemaal in Nederlandse taal.

Hoe werkt OpVakantiehuis.nl?

Bij OpVakantiehuis.nl geven de eigenaren zelf een uitgebreide beschrijving van hun vakantiehuis en de omgeving.
Zij kennen immers als geen ander de beste plekjes, attracties, activiteiten en de leukste restaurants voor een onvergetelijke vakantie.

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Meld dit dan direct bij de eigenaar van het vakantiehuis.
Aangezien de eigenaar bij elke vraag binnen enkele seconden een e-mail ontvangt is hij direct op de hoogte van je vraag en zal hij/zij spoedig contact met je opnemen.

Keuze gemaakt?

Heb je een keuze gemaakt uit de vele comfortabele villa’s, appartementen of andere vakantieaccommodaties bij OpVakantiehuis.nl?
Kijk in de kalender van het vakantiehuis of de gewenste aankomst- en vertrekdatum vrij is en vul het contactformulier in.
De eigenaar ontvangt bij een gemaakte reservering binnen enkele seconden een e-mail en zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Je regelt daarna alle zaken rondom de boeking (eventueel huurcontract, afspraken over de betaling en de sleuteloverdracht), direct met de eigenaar zelf.
OpVakantiehuis.nl speelt dus geen enkele rol bij de huurovereenkomst, makkelijker kan haast niet.

Het OpVakantiehuis.nl Team